Over mij

   

 

LATEST NEWS HERE

 

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh commodo consequat.

 

Read More

 

 

 

Over mij

 

 

Wim Noordhoek

 

Mijn naam is Wim Noordhoek. Ik ben in 1980 geboren te Maassluis.

 

Na mijn middelbare school heb ik Technische Informatica gevolgd op het Zadkine College nabij hofplein in Rotterdam. Dit was in de richting van kantoor automatisering. Daarna heb ik nog een traject netwerkbeheerder gevolgd bij het Albeda College waarvoor ik stage heb gelopen bij G.G.D. Nieuwe Waterweg Noord. Deze stage werd omgezet in een vaste baan.
Na de fusie van GGD NWN en GGD Rotterdam eo heb ik daar een jaar als applicatie beheerder gewerkt. Tijdens dit jaar heb ben ik gestart met het MCSA 2003 traject. 
In het jaar dat ik als applicatie beheerder werkzaam was bij GGD Rotterdam-Rijnmond kreeg ik een baan als assistent-systeembeheerder aangeboden bij Stichting Bevolkingsonderzoek Zuid-West Nederland (SBBZWN).
Deze functie lag dichter bij wat ik ambieer dus heb ik het aanbod aanvaard.

Ik heb het MCSA 2003 traject bij mijn nieuwe werkgever succesvol voltooid. Ik wilde echter niet stil zitten en ben, na budget aanvraag, doorgegaan met het MCITP Enterprise Administrator traject. Dit traject heb ik in december 2009 succesvol afgerond.

 

 

 

Op dit moment ben ik dus werkzaam als systeembeheerder bij Bevolkingsonderzoek Zuid-West, locatie Vlaardingen (voorheen SBBZWN).

2010 zit vol uitdagende projecten om een compleet nieuw domein op te bouwen, met nieuwe hardware. Hierbij ben ik de adviserende en uitvoerende beheerder. Hoewel de omgeving niet bijzonder groot is, heeft het op dit moment genoeg uitdagingen voor mij waarmee ik een hoop ervaring op zal doen.

 

Copyright 2010 Wim Noordhoek

Noordhoek
 Wim

MCITP